• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                             

Anasayfa


     İlk Yardım Çantası

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar


İLK YARDIM ÇANTASI


İlk yardım uygulamaları için, insanın kazaya uğrayabileceği evde, okulda, iş yerinde, arabalarda, fabrikada, havaalanında, tren istasyonlarında ve diğer tüm aklımıza gelebilecek yerlerde bulundurulması gereken ve olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlayan tıbbi malzeme çantasıdır.

İlk yardım çantası direkt bir ısı kaynağından ve çocukların erişebileceği yerden uzak, nemli ve kuru olmayan bir yerde tutulmalıdır. İlk yardım çantaları, zaman zaman kontrol edilmeli ve eksikleri tamamlanmalıdır. Kullanılan malzemelerin sayılarını yeniden tamamlamak ve yerine koymak çok önemlidir. Son kullanma tarihi olan ve tüketilen malzemeler yenilenmeli ve temiz bir şekilde muhafaza edilmelidir.

İlk yardım çantaları daima en kolay ulaşılabilen yerlerde bulunmalıdır. İlk yardımcının zaman kaybetmeden ulaşacağı fakat çocukların ulaşamadığı yükseklikte bir yerde olmalıdır.

Kullanıldığı yerlere göre içeriği değişsede genel olarak ilk yardım çantalarında sargı bezi, elastik bandaj, steril hidrofil gazlı bez, steril gaz kompres, üçgen sargı bezi, hidrofil pamuk, steril pamuklu ped, flaster, yara bandı, alüminyum yanık örtüsü, antiseptik solüsyon, batikon, alkol, tıbbi eldiven, boyunluk, otomatik turnike, suni solunum maskesi, çengelli iğne, paslanmaz makas, el feneri, düdük, cımbız, not defteri, kurşun kalem, malzeme listesi, ilk yardım künyesi ve ilk yardım kullanma kılavuzu bulunmaktadır.

Sipariş vermek, Stok durumunu sorgulamak ve fiyatlarla ilgili güncel bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.Bu ürüne ait bilgiler çeşitli kaynaklar tarafından derlenmektedir.Güncel bilgi alabilmek için 
(değişmiş ve hata olabileceğinden dolayı) üreticilerin sitelerini incelemenizi tavsiye ederiz.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj