• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                             

Anasayfa


     Otomatik Turnike

   
Üretici : Damla Sağlık
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Turnike, çok güç koşullar altında ve diğer yöntemlerle durdurulamayan kanamalarda, kol ve bacaklardaki büyük kanamalarda atardamarı deri ile kemik arasına sıkıştırarak kanamayı durdurma yöntemidir. Tek kemikler üzerine uygulanır. (Kolda pazı, bacakta uyluk kemiğine uygulanır) Turnike, başka bir yöntemle önü alınamayan, ciddi ve yaşamı tehlikeye sokan kanamalarda uygulanmalıdır. Turnike, yalnız büyük bir damarın (arterin) kesildiği durumlarda gereklidir. Turnike, yaranın biraz yukarısına, eklem yerine gelmeyecek şekilde ve yaraya değmeyecek biçimde yerleştirilmelidir.

Turnikenin kanı durdurmaya yetecek kadar sıkı olmasına özen gösterin. Yanlış uygulama (özellikle yeterince sıkı değilse), kanamayı arttırarak ölüme yol açabilir. Turnike en fazla iki saat uygulanabilir. Hastanın üstünde turnikenin yapıldığı saati ve vücudun hangi bölgesinde olduğunu belirten bir not mutlaka bulunmalıdır.

Sipariş vermek, Stok durumunu sorgulamak ve fiyatlarla ilgili güncel bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.Bu ürüne ait bilgiler çeşitli kaynaklar tarafından derlenmektedir.Güncel bilgi alabilmek için 
(değişmiş ve hata olabileceğinden dolayı) üreticilerin sitelerini incelemenizi tavsiye ederiz.

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj