• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                             

Anasayfa


     Wollex Diz Altı Varis Çorabı

   
Üretici : WOLLEX
Ürün Özellikleri
Orta Basınç.Kapalı Burun
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

WOLLEX DİZ ALTI VARİS ÇORABI

Wollex varis çorabları kaliteden ödün verilmeden müşteri memmuniyetinin en yüsek seviyede olmasını saglayacak düzeyde üretilmiştir.
Wollex varis çorapları Orta basınç(20-30 mmHg) dizaltı, dizüstü ve külotlu olmak üzere üzere ve burun açık burun kapalı modelleri mevcuttur.
Tüm bu modelleri yedi ayrı bedende siz müşterilerimize sunulmuştur.
yüksek kalite Kalite ve sağlam dokusu ile varis çorabı ihtiyacınız için konforlu çözüm cilima comfort özelligi ve yüksek hava geçirgenligiyle vücut yüzeyindeki nemi dışarı atarak terlemeyi önler Hipo alerjik bir üründür.
Geliştirilen ölçü sistemi geniş ölçüm aralığı kapsadığı için her türlü bacağa kolaylıkla uyum sağlar Wollex varis çorabınızın doğru basıncı uygulaya bilmesi için bacak ölçüsünün dogru alınıp ölçüm tablodundaki degerler eşlestirilerek size uygun Wollex varis çorabını şeçmeniz gerekmektedir Bunun için teknik ve uzman yardımı önemlidir.Doğru ölçü için bacaklarınızın daha az şiş oldugu sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

Endikasyonlar:
Kronik venöz damar yetmezliği
Ameliyattan ve yaralanmalardan sonraki ödemler
Derin venöz yetmezlik
Damar sertleşmesindeki tedaviyi destekleme
Damar hastalıklarının tedavisinde
Ödemin eşlik etmedigi varislerde
Damarlarda genişleme yapan ve elastikiyet kaybına yola açan diyabet romatizma gibi hastalıkalarda
Kompresyon derecesinin muayene eden doktor tarafından belirlenmesi gereklidir. Tedavinin etkisi ve devamlılığı açısından,dogru ölçülerdeki varis çorabının kulanılması gerekmektedir.

Sipariş vermek, Stok durumunu sorgulamak ve fiyatlarla ilgili güncel bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.Bu ürüne ait bilgiler çeşitli kaynaklar tarafından derlenmektedir.Güncel bilgi alabilmek için 
(değişmiş ve hata olabileceğinden dolayı) üreticilerin sitelerini incelemenizi tavsiye ederiz.


 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj