• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                             

Anasayfa


     Mekanik Tansiyon Aleti Kancalı

   
Ürün Kodu : KTA-14
Üretici : RC
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

RC Tansiyon Aleti KTA 14 Manuel Tansiyon Aleti
Manuel tansiyon aletidir. Paket içinde bir adet steteskop, bir adet yedek yetişkin manşonu, bir adet çocuk manşonu bulunur. Kişiye uygun olan manşon takılarak tansiyon aleti ile hem yetişkin hem de çocuk tansiyonu ölçülebilir.
Tasiyon Aleti Kullanımı
Kaf Uygulaması
Kafı çıplak olan kolunuzun üst kısmına takınız ve borular avuç içine bakacak şekilde kafı sarınız. Kafın üzerindeki arter işareti ana atardamarınızın üzerinde olmalıdır.
Kaf, dirseğinizin üst kısmından yaklaşık 2-3 cm yukarıda olmalıdır. Eğer index çizgesi kol çevresi göstergesine denk düşüyorsa, kaf kolunuza uygun demektir. Doğru ölçüm alabilmeniz için kafın kolunuza uygun bedende olması gerekir.
Ölçüm Prosedürü
Steteskopu, ana atardamarınızın üzerine yerleştiriniz. Valfi kapattıktan sonra, kafı normal tansiyon değerinizden 30-40 mmHg daha fazla pompalayarak şişiriniz. Valfi kaftaki havayı azar azar geri boşaltmak üzere dakikada 2-3 mmHg düşecek şekilde açınız. Kulağınıza gelen ilk Korotkoff sesleri büyük tansiyon değerini ve bu seslerin bittiği anki değer de küçük tansiyon değeridir. Ölçüm bittikten sonra kafı tamamen boşaltmak üzere valfi serbest bırakınız.
Tansiyon Aleti Paket İçeriği
Harici, hafif tekli steteskop,
Krom kaplama pirinç hava boşaltım valfi,
Taşıma çantası

Sipariş vermek, Stok durumunu sorgulamak ve fiyatlarla ilgili güncel bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.Bu ürüne ait bilgiler çeşitli kaynaklar tarafından derlenmektedir.Güncel bilgi alabilmek için 
(değişmiş ve hata olabileceğinden dolayı) üreticilerin sitelerini incelemenizi tavsiye ederiz.

 
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj